Col·lectius

porxoreunions-3-Can Freginals ofereix la possibilitat d’acollir reunions i trobades d’empreses, entitats o ONG en aquest entorn privilegiat. Sortir del marc diari permet al grup de treball generar noves dinàmiques i oportunitats. En l’estada, Can Freginals vetlla perquè el grup pugui realitzar les seves activitats sense haver-se de preocupar de res i perquè tingui una atenció personalitzada (àpats, preparació de sales, habitacions, temperatura…)

L’equip disposa d’una àmplia experiència en aquest camp. Durant més de 6 anys va estar al capdavant de la torre de Can Bordoi, gestionada per la Fundació Jaume Bofill. Aquella experiència va portar l’equip a oferir el servei i a detectar que existeix un buit a l’hora de trobar una oferta per a col·lectius com la de Can Freginals. L’oferta en aquest camp es centra en les ciutats on s’ofereixen sales en hotels, museus o altres edificis emblemàtics. Can Freginals ho ofereix en un entorn natural privilegiat i adaptant-se a tots els requeriments.

Per organitzar una estada només cal contactar amb Can Freginals per tal de fer de l’estada una grata experiència amb bons resultats.