Casaments

porxocelebracionsfamilia-4-Can Freginals ofereix la possibilitat de fer un casament o una celebració a mida. El paisatge, les vistes, la flexibilitat i exclusivitat permeten adaptar Can Freginals als suggeriments, il·lusions i pressupost dels seus usuaris. Disposa de zones belles, enjardinades i amb ombreig. A més té espais naturals inigualables com camps que es poden fer servir per cerimònies o convertir el jardí en zones d’aperitiu. El servei de càtering ofereix un ampli ventall d’àpats amb preus ajustables a tots els pressupostos. En cas de mal temps, Can Freginals disposa d’un menjador tancat amb capacitat per a 40 persones o bé de la possibilitat d’habilitar una carpa amb capacitat il·limitada de persones.

Can Freginals s’adapta a les necessitats. Té una llarga llista de serveis amb els quals es pot jugar en funció de la voluntat i gustos de cadascú.

Pot organitzar un casament o celebració a l’aire lliure sense descuidar cap detall (estovalles blanques, vaixella i cristalleria completa). Can Freginals permet celebrar un casament rural amb gust, delicadesa i respectant els detalls, que és el que fa perfectes els esdeveniments.

A més, Can Freginals és ideal per quedar-se a dormir després de la festa. Les confortables i agradables habitacions serviran per recuperar forces després d’aquell dia que no s’oblida mai.